Tiistai:

Kolmas viikko, ja nurkan takana vaanii iso kuoppa - tankkauspäivä. Se on huomenna. Viime viikolla kerroin, että silloin hyväksyn kaikki syömiseni, mutta se onkin helpommin sanottu kuin tehty. Huomaan, että vanhat tavat alkavat jo kuiskutella selkäni takana. Siellä ne sudet odottavat, että kompastun ja putoan kuoppaan enkä pääse enää ylös. Nyt on oltava lujana! Kun selviän huomisesta "herkuttelusta" ja pystyn palaamaan torstaina dieettirutiiniin, voin tuntea itseni taas vahvemmaksi. Tankkauspäivä on tärkeä aineenvaihdunnan kannalta, mutta toisaalta se myös opettaa uuden tavan suhtautua herkkuihin. Minulla on vielä paljon pohdittavaa jatkossa, sillä loppuelämä on pitkä aika pitää itsensä ja mielensä kurissa.

 

Lauantai:

Tankkauspäivä on nyt takana ja olo on tällä hetkellä väsynyt, mutta muuten normaali. Ei tankkauksesta mitään ähkyä tullut, eikä seuraavana päivänä ollut yhtään tukkoinen olo. Torstaina illalla päätä särki ja väsytti, mutta siihen auttoi puistokirppiksellä pyörähtäminen. Parasta tankkauspäivässä oli jäätelö! Herkkuja on tehnyt mieli tällä kolmannella viikolla, mutta olen pysynyt dieetissä. Huomenna on mittauspäivä ja jo etukäteen huolestuttaa, sillä väliaikapaino oli enemmän kuin viime sunnuntaina. Paino ei ehkä ole nyt pudonnut samaa vauhtia kuin alussa, mutta uskon, että laihtuminen jatkuu neljännellä viikolla taas paremmin.

Haluaisin lisätä tänne kuvia, mutta toistaiseksi en ole siinä onnistunut. Ne näkyisivät tässä liian suurina. Olen kuvannut ruoka-annoksiani ja ne näyttävät herkullisilta. Lisäksi aika on ollut vähissä. En ole ehtinyt tehdä treenejä juuri ollenkaan. Aamulenkillä kävin perjantaina. Se teki hyvää, aivan kuten aiemminkin. Mietin, että kun aamut pimenevät, uskallanko enää lähteä lenkille. Mielikuvitus saa pimeässä joka pusikon näyttämään vähintään juuri kimppuuni hyökkäävältä hirviöltä... Ehkä  sitten siirrän aerobiset treenit suosiolla salille tai pysyttelen asfaltilla ihmisten ilmoilla. Voinhan käydä salillani vaikkapa ryhmäliikuntatunneilla. Rakastan tanssia, ja spinning vasta tehokasta olisikin!

 

Sunnuntai:

Tänään on hyvä aamu - painoni alkaa kuin alkaakin uudella, pienemmällä, kymmenluvulla! Olen niin iloinen! Aion tämän dieetin aikana kaivaa ison kuilun entisen ja nykyisen minäni välille. Lopulta toivon sen kuilun olevan niin suuri, etten enää pääse takaisin. Toistaiseksi kuilun toinen reuna on vain askeleen päässä...

Tässä mittaustuloksia kolmannen viikon jälkeen (vertauskohtana lähtötilanne):

Paino -3,4 kg

Vyötärö -2 cm

Lantio -2 cm

Eroa viime viikon tuloksiin ei ole paljon, mutta pääni sisällä tulokset ovat sitäkin suuremmat.