Lauantai-ilta:

Matka on alkanut sujuvasti eikä tiessä ole ollut pahemmin kuoppia. Valmista ruokavaliota on ollut helppo noudattaa ja treenit tuntuvat lihaksissa. Fyysisesti ruokavalion muutos ja aiempaa kovempi treenaaminen on aiheuttanut turvotusta ja ylimääräistä hikoilua (ihan kuin en jo hikoilisi tarpeeksi). Lisäksi on pitänyt juosta vessassa hyvin usein. Aineenvaihdunta kaiketi alkaa toimia. Sudet houkutuksineen ovat ehkä kiusaamassa muita (tai sitten ne on kaadettu), kun niitä ei ole näkynyt. Tosin ei niitä täällä Helsingissä muutenkaan hirveästi näe... Kertaakaan en ensimmäisen viikon aikana ole sortunut entisiin ruokailutottumuksiini!

Ruoanlaitossa mielikuvitusta tarvitaan, sillä raaka-ainelista ei ole järin laaja. Loppujen lopuksi väitän nyt syöväni terveellisemmin kuin koskaan ennen. Nälkäkin on pysynyt loitolla. Päänvaivaa tuottavat tällä hetkellä riittävä vedenjuonti ja aerobiset treenit. En ole tottunut juomaan tarpeeksi, joten huima veden määrän lisääminen tuntuu. Aerobinen treeni on nyt liian monta kertaa jäänyt toteuttamatta, kun en ole saanut itseäni ovesta ulos. Liekö houkutuksien pelkoa vai mitä... Lihakset kyllä kiittäisivät kun kävisin ulkona pyörähtämässä. Tuumasta toimeen!

 

Sunnuntaiaamu:

Tänään on punnitus-/mittauspäivä. Kaikki nuo tapahtuvat heti aamulla ennen aamupalaa kerran viikossa, niin saa vertailukelpoisia tuloksia. Tässä muutokset:

Paino -1,6 kg

Vyötärö -1 cm

Lantio -2 cm

Olen tyytyväinen, mutta paljon on vielä matkaa kuljettavana.